feb 22, 2010

Napisao Urednik u Aktuelnosti | 0 komentara

Miris u prstenu – idealna kombinacija

Miris u prstenu – idealna kombinacija

Parfem na prstu? Svoj miris “Lola”, kreator je spakovao u veseli raznobojni prsten u obliku cveta, kakav je i čep bočice istoimenog parfema.

Ovih hladnih dana svojim veselim bojama bi parfemski prsten sigurno mogao da vas ugreje i ulepša svaki novi dan. Kruti parfem nosi jednake note kao i tekući – cvetni buket otvara se poput eksplozije – gornje note su ružičasti grejpfrut, kruška i ružičasti papar.

Da bi ženstvenost i senzualnost potpuno došli do izražaja, treba se prepustiti uživanju svim srcem u notama vanile i mošusa. Kako se miris širi po koži, tako sve više dolazi do izražaja njegova vatrenost.

Miris u prstenu “Lola” nalazi se u ljubičastoj kožnoj torbici koja je ukrašena cvetovima. Dakle, dvostruko zadovoljstvo za sve one dame kojima je uvek, ma koliko bilo lepe, potrebno nešto sitno kako bi se osećale moćnije i svežije. Ima li boljeg rešenja!?

Podeli ovaj tekst sa drugima
[blinklist] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Mixx] [MySpace] [OnlyWire] [Reddit] [Shoutwire] [Slashdot] [Spurl] [Squidoo] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

Napišite komentar