мар 5, 2010

Napisao u Dan zaljubljenih, Godišnjica, Pokloni | Коментари су искључени на Kristali na dar voljenima

Kristali na dar voljenima

Kristali na dar voljenima

Nije lako odabrati adekvatan kristal, ni za sebe, a da ne pričamo o poklonu kristala nekom drugom. Ali, to nije razlog da odustanete, već jedna slatka muka, zabava.

Ono što vam je više od svega potrebno pri odabiru jeste strpljenje. S toga, naoružajte se njime i krenite u potragu!

Kristali privlače ljubav, pojačavaju koncentraciju, podstiču kreativni duh, podižu nivo samopouzdanja… Donose blagostanje o čemu god da je reč.  
dar2
Ako verujete u svoju intuiciju, ako umete da osetite “hemiju” kada vam se privezak od nekog kristala nađe u ruci, onda nećete imati problem, što se često i dešava. Vi tražite njega, a u stvari, on nađe vas. Pronađete zajednički “jezik”.

Veličina ne igra nikakvu ulogu, bitna je energija koju kristali nose u sebi, a često je nakit napravljen od neobrađenih kristala mnogo energetski delotvorniji od onog sa obrađenim.

Ako, pak, želite nekome da poklonite kristal, onda će odabir ići malo teže. Predlažemo vam da selekciju vršite na osnovu osobina potencijalnog primaoca, a zatim pročitate neki dar3od tekstova o kristalima na ODSJAJU, koji govore o tome koji kristal najviše odgovara određenom senzibilitetu. Neće biti omaške, sigurni smo. Šta više, mora izmamiti osmeh primaoca.

I ne zaboravite da se ovakvi pokloni ne daruju svakom, već isključivo osobama koje igraju važnu ulogu u našim životima, pa ih predlažemo kao poklon za Dan zaljubljenih, godišnjicu, i slično.

Komentari su zabranjeni.