мај 18, 2010

Napisao u Obuća, Za muškarce | Коментари су искључени на Elegantne cipele za modernog muškarca

Elegantne cipele za modernog muškarca

Elegantne cipele za modernog muškarca

Elegantne cipele mora imati svaki moderan muškarac. I to ne jedne elegatne cipele, već više pari kako biste mogli da ih kombinujete sa raznim odevnim kombinacijama. Elegantne cipele u crnoj i braon boji su obavezne i ni jedan muškarac ne sme sebi dozvoliti da ih nema.

Postoje razni modeli i materijali od kojih se elegantne cipele za muškarce prave, ali je uglavnom u pitanju koža. I cene variraju, pa zbog toga treba voditi računa da cipele budu kvalitetne makar izdvojili i malo više novca. Sumnjamo da cipele22ste dovoljno bogati da se obuvate jeftino. Pa opet, treba paziti i da ne date previše novca za elegantne cipele kojima evidentno nedostaje kvalitet. Bile bi to i bačene cipele, i bačen novac.

Mokasine počinju da se nose u prvoj polovini 20. veka, a obično izgledaju kao elegantne cipele ili kao sportske cipele-patike. Zbog toga nećete imati problema sa nalaženjem odgovarajućih. Mokasine imaju široku i ravnu petu, a uglavnom se prave od kože ili nekih drugih čvrstih materijala. One nemaju pertlu, već se samo navlače na nogu, pa su vrlo zgodne kada žurite da izađete iz kuće. A i nemate problema sa stalnim odvezivanjem nekada dosadnih pertli.

Elegantne cipele koje imaju špicast vrh su vrlo svečane i prave se od kože. Ako su cipele33još i lakovane, onda ne morate da razmišljate da li ćete napraviti promašaj ako ih obujete povodom neke glamurozne zabave.

Elegantne cipele sa više kockastim prednjim delom se preporučuju tokom odlaska na posao. U njima ćete izgledati apsolutno moderno, privlačiće pažnju, a opet nećete izgledati kao da ste krenuli na crveni tepih.

Komentari su zabranjeni.