мај 18, 2010

Napisao u Obuća, Za žene | Коментари су искључени на Sandale sa platformom – lepe i udobne

Sandale sa platformom – lepe i udobne

Sandale sa platformom – lepe i udobne

Sandale sa platformom u iso vreme izgledaju prelepo, ističu vašu ženstvenost, lepotu nogu, a i vrlo su udobne i nakon njihovoh nošenja nećete osećati bol i umor u nogama. Zato, morate imati sandale sa platformom koje su uglavnom za neke dnevne varijante. Šarenih su boja i retko kada ćete moći da vidite elegantne sandale sa platformom za večernji platforma1izlazak.

Pre nego što krenete na more, gde morate biti sređene tokom celog dana provedenog napolju, kupite jedne sandale sa platformom u nekoj od veselih boja kao što su narandžasta, žuta, roze i slične. Odlično će pristajati kratkoj suknjici ili haljini, kao i jednostavnim mini šorcevima koje nosite tokom platforma3popodnevne šetnje.

Sandale sa platformom možete nositi i na plažu. Vaša figura u kupaćem iskombinovanog sa njima će izgledati još privlačnije. “Pletene” sandale na platformu biće pravi pogodak uz platnenu torbu za plažu ukrašenu sličnim bojama kao što su i one.

Dizajneri nude najrazličitije materijale i dezene, na tufne, pruge, jednobojne, šarene, sa trakom koja se vezuje oko članka, sa kaiščićima, mašnama, cvetovima… Samo treba da odaberete sebi odgovarajuće. Kada ih probate, znaćete da su one one prave.

 

 

Komentari su zabranjeni.