maj 17, 2010

Napisao Urednik u Naočare, Za žene | 0 komentara

Sunčane naočare u beloj boji

Sunčane naočare u beloj boji

Sunčane naočare su dodatak koji je neophodan tokom vrelih letnjih dana, bez njih se jednostavno ne može. Retro fazon je ponovo zahvatio populaciju, što se odrazilo i na sunčane naočare, svakako. Sunčane naočare u beloj boji su više nego bilo koji aksesoar ovog leta inspirisane modelima legendarne Odri Hepbrn, belenaocare2Grejs Keli, Brižit Bardo.

Sunčane naočare u beloj boji obožavaju i Paris Hilton, Lady Gaga i mnoge druge. Uglavnom naočare izrazito crnih stakala sa debelim belim okvirom krasiće prelepa ženska lica Beogradskih ulica, pa i šire.

belenaocare3Osim što izgledaju prelepo, obično su jako velike, pa imaju i vrlo dobru moć zaštite od sunca koje je  svakog leta sve štetnije i štetnije.

A ako ste totalni retromanijak, onda stavite na lice bele sunčane naočare, a preko glave zavežite svetlu maramu koja će vam potpuno prekriti kosu. Bićete ultrašik, ali ćete izgledati i priločno starije i ozbiljnije nego što možda stvarno jeste.

Podeli ovaj tekst sa drugima
[blinklist] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Mixx] [MySpace] [OnlyWire] [Reddit] [Shoutwire] [Slashdot] [Spurl] [Squidoo] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

Komentari su zabranjeni.