мај 13, 2010

Napisao u Torbe, Za žene | Коментари су искључени на Tašna kakvu morate imati ovog leta

Tašna kakvu morate imati ovog leta

Tašna kakvu morate imati ovog leta

Tašna je fetiš svake ženske osobe, bilo kog starosnog doba ona bila. Svakoj modernoj ženi potrebna je tašna za svaku smišljenu odevnu kombinaciju iz svog ormana. Svake godine novi modeli, različite boje i veličine.bags1

Dizajneri su se, kada je u pitanju tašna koja će se nositi ovih vrelih dana, zaista poigrali stilovima. U pitanju su upadljive, vesele boje, baš onakve kako se očekuje da budete tokom proleća i leta. Tašna u ljubičastoj, zelenoj, žutoj, crvenoj, plavoj i svim ostalim prelepim bojama je ono što morate kupiti što pre, mada smo sigurni da neke od vas već jesu.

Koje je veličine tašna – nije bitno, sve vam je dozvoljeno! Mada, svakako, nećete na bags2posao nositi pismo tašnicu i u diskoteku ogromnu platnenu tormu koja je vidljivo namenjena za plažu.

Ako tašna koju izaberere na sebi još ima i neki lančić, privezak, resice, mašnu, tim bolje! Mašna je nekako uglavnom rezervisana za one romantičnije dame, slatke sanjalice, dok tašna sa kojekakvim lančićima više pristaje nekoj buntovnoj princezi.

A ako želite, tašna na neki način može dobiti i vaš lični pečat, ukoliko sami na nju dodate neki privezak, kojih je zaista veliki izbor. Od raznoraznih životinja, preko cvetova, pa sve do simpatičnih raznobojnih pufnica. Ulice i prodavnice su prepune i bedževa, ne bags3samo onih za srednjoškolski uzrast, već i nešto malo više fancy. Vaša tašna će tako dobiti potpuno novi izgled.

Krenite u potragu za svojom savršenom tašnom, onom koja će vam tokom dana i noći biti verni pratilac. Prodavnice su prepune predivnih modela i morate naći onu koja vam odgovara. Jedini problem koji bi mogao da vas zadesi jeste koju od više njih da izaberete. Pa, kupite što više, nova tašna u povećoj kolekciji nikad nije na odmet!

Komentari su zabranjeni.