апр 21, 2010

Napisao u Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Pirsing na stomaku ukrasite silikonskim minđušama

Pirsing na stomaku ukrasite silikonskim minđušama

Pirsing na stomaku ukrasite silikonskim minđušama

Silkonske minđuše za pirsing na stomaku su veoma popularne, jer ih ima u širokom spektru boja, dizajna, oblika i veličina. Ako biste surfovali po internetu u potrazi za njima, našli biste bukvalno na stotine i stotine potpuno različitih modela. Tu su loptice, perle, trake, kockice, minđuše koje sjaje u mraku, bodljikave loptice i mnoštvo drugih silikon2interesantnih detalja.

Iako mnogi misle da smo ih mi izumeli, silikonske minđuše za stomak bile su veoma popularne u Asteka i Inka. Širom antičkog sveta, Egipćana i među mnogim plemenima, pirsing je bio simbolički prikaz hrabrosti u borbi, duhovna veza sa Bogom, status u društvu.

Pank scena je ta koja je dovela do pirsinga na usnama, silikon3jeziku, obrvama, bradavicama i pupku, a mediji su odigrali veliku ulogu u njegovom propagiranju.

Starije generaciji stalno postavljaju naslednicima, ali i sebi, pitanja zašto baš pirsing na pupku. Postoji nešto zaista senzualno vezano za stomak, minđuša na njemu kao da viče “Pogledaj me!”. S obzrom da je u pitanju erogena zona, za mrvicu je smelije i malo više neuobičajeno od pirsinga na drugim mestima. Žene koje ga imaju kažu da se sa njim silikon4jednostavno osećaju lepe i seksi.

Zašto baš silikonske minđuše?

Oblik – budući da je veoma fleksibilna supstanca, silikon može biti izrađen u skoro svakom obliku;

Boja – imate i neograničen izbor boja, jer je takođe pogodan i za farbanje;

Cena – trendi alternativa za zlato i srebro za koju nije potrebno isprazniti ceo svoj novčanik u želji da lepo izgledate.

Komentari su zabranjeni.