нов 11, 2010

Napisao u Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Pirsing zamenite samolepljivim nakitom

Pirsing zamenite samolepljivim nakitom

Pirsing zamenite samolepljivim nakitom

Pirsing vas izrazito privlači, međutim postoji jedan problem – plašite se igle. Koliko god kratko bušenje trajalo i bezobzira što možda bol nećete ni osetiti, pirsing vas i dalje plaši. A tako želite da ukrasite svoje telo! Tetovaža? Hm, za one kojima je igla bauk ovo je još strašnija varijanta. Ali, ne gubite nadu! Pirsing i tetovaža nisu jedini načini da ukrasite svoje telo!

Renomirana italijanska zlatara čije je sedište u Firenci, nedavno je na tržište izbacila nakit za telo čije aplikovanje ne zadaje apsolutno nikakav bol, a izgleda fantastično na ma koji deo tela ga stavili. Kako ne boli? Pa, tajna je u lepljivoj traci. Jednostavno, to je nakit koji se lepi. A super stvar jeste i to što je traka otporna na vodu, pa nećete morati da brinite da li ćete nakit izgubiti tokom boravka u bazenu ili moru. Naime, kada ga jednom nanesete, bićete miri 24 časa, a posle ćete nažalost morati da ga bacite.

Lepak ne bi trebalo da izazove bilo kakve negativne reakcije na koži, ali ako ipak primenite neke promene nakon korišćenja, hitno se obratite dermatologu kako biste bili sigurni da je sve u redu ili kako biste na vreme otklonili problem.

Ovaj samolepljivi nakit može se pronaći u raznim formama poput ogrlica, minđuša, prstenja, narukvica, kako u obliku srca, leptira, meseca, životinja, tako i nešto apstraktnijih. Proizvođač je vodio računa o Samolepljivi nakitkvalitetu, te nikako nije u pitanju bižuterija, već nakit izrađen od srebra, zlata, kristala, dijamanata.

Raspon između cena je ogroman. Naime, zvezdica ili srculence koje biste mogli zalepiti na rame, stomak i slično, koštaju oko 20 eura, dok postoje i limitirane kolekcije “pozamašnih” ogrlica čija je cena i do 30 000 eura.

Komentari su zabranjeni.