мај 11, 2010

Napisao u Aktuelnosti, Izdvajamo | Коментари су искључени на Nakit u narandžastoj boji za dobro raspoloženje

Nakit u narandžastoj boji za dobro raspoloženje

Nakit u narandžastoj boji za dobro raspoloženje

Narandžasta boja je upečatljiva i vesela, pa s toga ne čudi što su se mnogi dizajneri ovog proleća i leta opredelili za ovu primamljivu, jaku, a opet nežnu i ženstvenu boju. Pri pogledu, ona jednostavno podiže raspoloženje, poziva na zabavu i razbijanje dosadne svakodnevice.

Ipak, ako na sebe stavite nakit u nekoj nijansi narandžaste koja ne odgovara boji vaše kože, možete sve upropastiti. Ako ste bledunjavi, nikako nemojte da nosite jarku nijansu narandžaste boje blizu lica, jer će tako vaše bledilo samo još više biti istaknuto. Maslinastoj boji kože i brinetama stoji apsolutno svaka nijansa!

Pazite kako se šminkate kada odaberete da stavite narandžasti nakit. Nipošto se ne orange4šminkajte roze varijantama, već na kapke nanesite narandžastu senku za oči i rumenilo iste boje. Na oči bi dobro došla i zelena ili žućkasto-zlatasta senka, ako ste malo smeliji i spremni da iznenadite i sebe i okolinu.

Jedna najjednostavnija ogrlica narandžaste boje potpuno će promeniti jednostavnu odevnu kombinaciju i od vas napraviti damu s modnih pista. Zato samo hrabro, ne libite se da na sebe stavite jedan interesantan komad boje pomorandže!

Komentari su zabranjeni.