нов 18, 2009

Napisao u Dan zaljubljenih, Izdvajamo, Pokloni | Коментари су искључени на Poklon za vašeg voljenog

Poklon za vašeg voljenog

Poklon za vašeg voljenog

Dan zaljubljenih je vreme kada osobi koja je posebna u vašem životu treba da pokažete koliko vam znači i nekim originalnim nakitom joj stavite do znanja da zauzima veliki deo vašeg srca. Osim poklanjanja odeće, svom muškarcu možete pokloniti nakit i pritom biti sigurni da će misliti na vas kad god ga nosi, a pobrinućete se da to bude što je češće moguće. Znači, neophodno je da mu se dopadne.

Neprolaznost

Ručni satovi su neprestano u modi i zasigurno ne postoji muškarac koji ne bi želeo da u svojoj kolekciji poseduje poklonzavoljenog2makar jedan perfektnog izgleda na kojem će mu ostali pozavideti. Još ako je poklon voljene… Sat koji čovek nosi je odraz njegove ličnosti. Bilo da je muškarac sportski, “kežjual” ili poslovni tip, muški satovi dostupni su nam u najrazličitijim stilovima. 

Lanac ljubavi

Oni prepuni samopouzdanja će se oduševiti poklonom u vidu narukvice, a vi ste ti koji će, u zavisnosti od njegovog ukusa, odabrati idealnu kombinaciju materijala i oblika. Kao i za žene, dostupne su zlatne, srebrne, od platine, titanijuma, ali i ukrašene dijamantima. Ako je ljubetelj ovih poslednje navedenih,  onda će njenim nošenjem dijamant naglasiti elan koji nosi u sebi. 

Elegantan tip

Šta je elegantnom tipu potrebno nego prelepa dugmad za manžetne? Među njima su ona poklonzavoljenog3večito obožavan detalj. Neverovatno, ali i njih ima izrađenih od ništa manje materijala nego za druge delove nakita. Akcenat je stavljen na dijamanstsku dugmad, sedefastu, a možete naručiti i unikatne ukrašene njegovim inicijalima. Uživaće noseći ih!

Beskrajni krug ljubavi

Prsten na čijoj ćete površini urezati datum kada su vam se pogledi susreli je ideja koja je nemoguće da mu se ne svidi. Ili, pak, možete ugravirati neku kraću poruku, neku vašu malu tajnu….

Komentari su zabranjeni.