дец 9, 2009

Napisao u Dugmad za manžetne, Za muškarce | 2 komentara

Oplemenjeni rukavi

Oplemenjeni rukavi
 

Dugmad za manžetne jesu modni detalj koji ostavlja utisak suprotan od svoje same veličine. Bez obzira na to što su malena, vrlo često nevidljiva, ipak učestvuju pri utisku da se o nečijem stilu formira mišljenje. Ponekad, fenomenalna dugmad u neodgovarujuće vreme i na odgovarajućem mestu mogu delovati preterano. Zato, pazite kakvu dugmad i gde nosite.

Dugmad za manžetne se po pravilu nose isključivo na košuljama sa dvostrukim manžetnama ili na košuljama sa jednom manžetnom, ali koja ima predviđene rupice za njih. Ako ne postoje, onda ih nemojte bušiti sami. To će se videti i izgledaćete poprilično smešno.

Možete ih nositi skoro stalno, jer se slažu uz svakakva odela, smokinge, sportske sakoe… Jedina sitnica na koju se mora obratiti pažnja jeste neželjeni kontrast. Moraju se slagati sa satom, prstenom ili narukvicom koju nosite. Ne ekperimentišite tako što ćete staviti prelepi zlatni sat, a dugmad od nerđajućeg čelika ili obrnuto.

dugmadzamanžetne2

  1. Zanima me gde mogu da nabavim manžetne?

  2. Manžetne možete da kupite u prodavnicama nakita, ali i u prodavnicama u kojima se prodaju muške košulje. Izbor manžetni je zaista veliki.