апр 25, 2010

Napisao u Godišnjica, Izdvajamo, Pokloni, Prstenje, Prstenje, Za muškarce, Za žene | Коментари су искључени на Prsten umesto „volim te“

Prsten umesto „volim te“

Prsten umesto „volim te“

Bilo da je u pitanju prva ili pedeseta godina provedena u braku, vaš partner za godišnjicu zaslužuje najbolje – prelepi prsten. Birajte ga s ljubavlju, pokušajte da mislite kao on/ona, proučavajte, ako do sada već niste, koji tip prstena mu/joj se dopada. Ako vam je potrebna dodatna pomoć – tu smo, naravno, mi da vam pomognemo da izaberete lepo i pametno.

Ako ćete prsten sa kamenom, birajte onaj sa jednim, jer takav prsten simbolizuje stabilnost i ljubav u braku. No, godpr2možete odabrati i prsten sa tri kamena, od kojih jedan predstavlja prošlost, drugi sadašnjost, a treći budućnost vašega braka. Neka kamen na prstenu bude rubin, smaragd ili biser.

Svi materijali dolaze u obzir: zlato, srebro, platina, ali i nerđajući čelik ako niste pri većem novcu. Bezbroj je varijacija sačinjeno od njega, a koje izgledaju i više nego lepo, a neki čak možda neće ni primetiti da u pitanju nije srebro.

I, naravno, poljubac! A ni lepe reči nikad nisu na odmet, mada će prsten govoriti više od njih.

Komentari su zabranjeni.