апр 16, 2011

Napisao u Aktuelnosti | Коментари су искључени на Anđelina Žoli kao dizajnerka nakita

Anđelina Žoli kao dizajnerka nakita

Anđelina Žoli kao dizajnerka nakita

Anđelina Žoli ne samo da predivno izgleda i tako i glumi, već poseduje i brojne druge talente. Jedan koji je nedavno otkrila jeste i dizajniranje nakita. U jednoj galeriji na Beverli Hilsu, u utorak 05. aprila, otvorena je izložba koja nosi naziv „Style of Jolie Exhibition“, a na kojoj su izloženi mnogobrojni skupoceni komadi nakita koje je Anđelina Žoli nosila na javnim dešavanjima, ali i snimanjima filmova.

Najviše pažnje privukla je ogrlica koju je holivudska diva nosila u nedavno prikazanom filmu „Turista“, u kome je glumila sa srcolomcem Džoni Depom. Njen rad je krajnje prefinjen, te izgleda vrlo specifično i elegantno.

Robert Prokop, gotovo najtraženiji juvelir u Holivudu, bio je organizator ove svetlucave izložbe, a lepa Endži mu je, kako priznaje, inspiracija već duže vreme. Naime, već nekoliko godina unazad je i njen privatni juvelir, a prošle godine su zajedno osmislili liniju nakita. Kao što možete da predpostavite, sredstva od njihove prodaje idu u humanitarne svrhe, ljudima koje su ugrozile prirodne katastrofe.

Komentari su zabranjeni.