апр 27, 2011

Napisao u Aktuelnosti | 1 komentar

Baletanke na štiklu za siguran i zavodljiv hod

Baletanke na štiklu za siguran i zavodljiv hod

Baletanke su od strane modernih žena proglašene za najudobniju obuću posle patika, a kod nekih od njih zauzimaju čak i prvo mesto. Lagane, noge u njima dišu, kičma ne boli… Jednostavno se osećate kao da ste potpuno bosi. Međutim, šta ćemo sa onim lepoticama koje ne mogu bez štikli, a ipak bi obradovale svoju nogu ovako udobnom obućom? Da birate? Nikako! Jer, od pre samo nekoliko dana, svetsko (a nadamo se uskoro i naše) tržište bogatije je za baletanke sa štklom!

Pa, sve one dame kojima posao nije dozvoljavao da nose baletanke čitavog dana i koje su na neki način bile primorane da otežavaju sebi život mučeći se u neudobnim cipelama na previsoke potpetice, sada mogu da odahnu. Ove baletanke – cipele remek delo su francuskog dizajnera Rafaela Junga.

Naime, R-Flex cipele, kako im je sam Jung nadenuo ime, imaju đon izrađen od fleksibilne gume koja, kao takva, olakšava hod ne opterećujući nogu. Ispod dela na koji ležu prsti postavljen je materijal zahvaljujući kome žene više neće kriviti zglobove iako nose štikle, dok je u pete ubrizgan lateks gel.

Nude ih u raznim bojama i prema rečima mnogih ne samo žena, već i muškaraca, što je jako važno, izgledaju vrlo ženstveno i seksi. Sada ćete konačno moći da hodate kao filmska diva ne misleći kako da se negde ne sapletete od tolikih štikli, jer će vam biti jednako udobno kao u baletankama, a izgledaćete elgantnije.

A što cene tiče… Pa, predpostavljamo da je cifra od oko 400 eura zaista opravdana kvalitetom o kakvom govore.

  1. aca