апр 26, 2010

Napisao u Narukvice, Za muškarce | 3 komentara

Gumene narukvice za nečije bolje sutra

Gumene narukvice za nečije bolje sutra

Crne gumene narukvice najčešće krase muške ruke. One su izdržljive, anti-alergijske i vodootporne. Prodaja šarenih gumenih narukvica je efikasna, uzbudljiva i, s obzirom da su pristupačnih cena, pogodne su za prikupljanje novčanih sredstava u korist neke određene organizacije (npr. pomoć deci bez roditelja, pomoć za nečije lečenje i slično). Njima se i komunicira, jer vrlo često na sebi sadrže određene poruke, bilo reči kojim izražavate neki svoj lični stav po nekom pitanju (npr. stop rasizmu, stop abortusu i slično), bilo poruka nekoj osobi kojoj ćete je pokloniti (npr. srećan rođendan, volim te i drugo).

Prva gumena narukvica koja je postala lider u prikupljanju sredstava je žuta livestrong2LiveStrong” gumena narukvica dizajnirana za američkog biciklistu Lena Amstronga, koji je preživeo nakon naporne borbe protiv raka. Sada su aktuelne ružičaste gumene narukvice putem kojih se sakuplja prilog za borbu protiv raka dojke, dok crvena narukvica znači “nada”, a prilog sakupljen od njih predviđen je za pomoć obolelima od multipla skleroze.

Ali postoje i “uniformne” gumene narukvice koje nose npr. studenti jednog koledža, sportisti određenog kluba. Nije neobično videti ih, jednostavno, samo kao modni detalj, naročito favorizovan među tinejdžerima, koji praktikuju da nose više raznobojnih komada odjednom. I lepo izgleda, i njihovom kupovinom pomažu ugroženima.

  1. NADA DJUROVIC says:

    MOLIM VAS HITNO MI JAVITE GDE DA KUPIM SVETLOPLAVE NARUKVICE-HUMANITARNE 30 KOM

  2. Nažalost, Nado, ne bismo mogli dam vam kažemo gde konkretno da ih kupite, jer bi to bila neka vrsta reklame. Samo ćemo vam reći da ih nije teško pronaći, skoro sve bolje snabdevene prodavnice nakita ih imaju, a i ulice su prepune.

  3. DALI MI JE NEKO JAVIO…