дец 2, 2010

Napisao u Aktuelnosti, Izdvajamo | Коментари су искључени на Doček Nove godine 2011 uz upadljiv nakit

Doček Nove godine 2011 uz upadljiv nakit

Doček Nove godine 2011 uz upadljiv nakit
Doček Nove godine 2011 trebalo bi da vam ostane u lepom sećanju što zbog društva sa kojim ćete se okupiti što zbog stajlinga zahvaljujući kome ćete možda baš te večeri sresti ljubav svog života. Naravno, nakit je ključan element, šta god da izaberete da obučete.

Ako doček Nove godine 2011 proslavljate u nekom otmenom restoranu, predpostavljamo da ćete odenuti elegantnu garderobu. Ako je u pitanju večna mala crna haljina, izaberite upečatljiv nakit, koji može biti čak i u nekoliko različitih boja. Mađutim, bezobzira na diskretnost odeće, vodite računa da se ne pretrpate nakitom koji će kao takav učiniti da više ličite na novogodišnju jelku, nego na damu.

Biseri se takođe mogu nositi uz izuzetno svečanu garderobu, ali u poslednje vreme ih sve češće viđamo kao dopunu casual stilu. Zato, ako niste za „uštogljenu“ varijantu i u klub/diskoteku/kafić odlazite u džinsu i jednostavnoj satenskoj bluzi, okitite se biserima čija se boja razlikuje od boje bluze.

Nakit kakav treba da izbegavate za doček Nove godine 2011 svakako je plastični, osim ako ne sedite u kući sa roditeljima ili 2-3 najbolje drugarce. Koliko god bio odličan izbor za dnevne izlaske, jednako je loš za ovakve prilike.

A kako bismo vas inspirisali, evo i nekoliko slikovitih, glamuroznih primera koje toplo preporučujemo da sledite:

Nova godinanova-godina4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šareni nakit

Komplet nakit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plavi prstenDragi kamen

Komentari su zabranjeni.