нов 27, 2009

Napisao u Aktuelnosti | Коментари су искључени на I Bred i Anđelina dizajniraju nakit

I Bred i Anđelina dizajniraju nakit

I Bred i Anđelina dizajniraju nakit

Fotografske kamere Breda i Anđelinu sve češće beleže kao svakim danom sve udaljeniji par. Možda ćemo zaista uskoro čitati o razlazu najpopularnijeg para, ali do službenog saopštenja oni se i dalje drže, ali i rade zajedno.

Tome u prilog govori i njihov novi zajednički poduhvat dizajniranja nakita. Kolekciju će izraditi renomirani draguljar Asprej, a sav prihod zarađen prodajom odlazi u humanitarne svrhe, što nije ni malo neobično s obzirom da par u humanitarne svrhe odvaja puno novca, ali i vremena.

Oni koji će kupiti nakit koji je prvenstveno zamišljen kao poklon za novorođenčad, novac će uložiti u zadrugu ‘Education Partnership for Children of Conflict’ posvećenu zbrinjavanju dece ugrožene ratom i prirodnim nepogodama.brediandjelina2

Najjeftiniji nakit jeste srebrna kašika koja će moći da se kupi po ceni od 525 dolara. Linija nakita zove se ‘Zaštitnik’, a zaštitni znak je zmija. Upravo ovu životinju izabrala je Anđelina. Poznato je i to da je Anđelina tokom svoje prve trudnoće sa kćerkicom Šajlo nosila prsten oblika zmije.

Komentari su zabranjeni.