мај 4, 2010

Napisao u Aktuelnosti, Izdvajamo | Коментари су искључени на Nakit za leto pred nama

Nakit za leto pred nama

Nakit za leto pred nama

Lepršava šarena garderoba najbolje će doći do izražaja uz odgovarajući nakit. Samo jedan komad može dovesti do drastične promene vašeg izgleda i pojave. Ono što će se ovog leta najviše nositi su plavi topaz, odraz toplog mora, žuto zlato, sunce čija toplota prija čulima, ali i nezaobilazna bižuterija.

slike1

Ljubitelji kvalitetne bižuterije mogu slobodno da se raduju. Brojni dizajneri koji su se godinama unazad isticali kao najbolji, i za ovo leto su kreirali velinčanstveni nakit za svačiji ukus, karakter, za svaku priliku i pogadan za svaku odevnu kombinaciju, bilo da je ona sportska ili elegantna.

slike2

Leto je idealna prilika da vaš kreativni duh izađe na videlo. Prateći video “članke” ODSJAJA, možete napraviti bezbroj prelepih komada nakita. Perlice će ove sozene biti totalni hit, pa ako ih još niste nabavili, krajnje je vreme da to učinite.

slike3

Ne plašite se da ruku ili vrat ispunite komadima i komadima narukvica i ogrlica. Leto nas ne ograničava, tako da to mogu biti narukvice/ogrlice potpuno različitih stilova, boja i materijala. A s druge strane, tanki komadi će vam takođe odlično “leći” jer vas ne stežu i ne zagrevaju dodatno po inače vrelom danu.

slike4

Upadljiv nakit od drveta ili kože će se takođe dosta nositi. Potpuno je ležeran i može se naći za malo novca, a ako želite i umete, možete ga i sami napraviti. Ukrasni kamenčići u koži ili drvetu pristajaće dnevnoj kombinaciji, ali i večernjoj casual garderobi.

slike5

Na vašim negovanim nogama, kao i svakog drugog leta, počivaće brojni pogledi kako muškaraca, tako i žena. Kako bi izgledale seksipilnije, podarite svojim nogama lepu narukvicu koju ne morate nositi samo na plaži, već i tokom dnevnih i večernjih izlazaka.

Komentari su zabranjeni.