јун 26, 2010

Napisao u Aktuelnosti, Izdvajamo | Коментари су искључени на Poklon za mamu Šeril Kol – njen skupoceni nakit

Poklon za mamu Šeril Kol – njen skupoceni nakit

Poklon za mamu Šeril Kol – njen skupoceni nakit

Poklon za mamu ne mora biti nešto novo, zar ne? Poklon za mamu može biti i nešto što ste vi već koristili, ali vam više nije potrebno? Tako očigledno smatra Šeril Kol, bivša supruga Čelzijevog fudbalera Ešlija Kola. Naime, poklon za mamu Šeril Kol bio je zapravo skupoceni nakit kojeg je želela da se reši. Nakit je prethodno poklonjen njoj, a davalc je bio neverni suprug Ešli, pa kako Šeril ništa ne bi podsećalo na njega, nije želela da zadrži taj nakit za sebe. Osim mami, darovala ga je i najbližim prijateljicama.cole

Nakita je mnogo, s obzirom da ga joj je Ešli neprestano kupovao. Kada je saznala da je tokom celog njihovog braka varao, iako mu je već jednom oprostila prevaru, Šeril je zatražila razvod, a luksuzni nakit koji je do tada brižljivo čuvala postao je poklon za mamu i Šeriline prijateljice.

Da li je Šeril sledeću izjavu dala zato što se stvarno tako osećala ili samo zato da bi povredila nevernog Ešlija – ne znamo, ali je u svaakom slučaju rekla da joj nije teško palo da pokloni sav taj nakit, jer se noseći ga osećala jeftino, pošto je bio kičast. No ipak, venčani prsten je ipak zadržala.

Komentari su zabranjeni.