феб 9, 2011

Napisao u Aktuelnosti | Коментари су искључени на Privesci prepuni šminke i parfema

Privesci prepuni šminke i parfema

Privesci prepuni šminke i parfema

Koliko ste samo puta poželele da privesci koje nosite imaju širu namenu, na primer da u njih može da se spakuje šminka, eventualno parfem? Zvuči vam nemoguće? Svakako da nije. Širom sveta poznate modne kuće sporadično izbacuju na tržište krajnje zanimljiv nakit obogaćen mejkapom ili vašim omiljenim mirisnim notama.

Privesci su najpogodniji da se u njih smesti senka za oči ili zavodljivi sjaj za usne.  S obzirom da vam takav komad nakita može krasiti ogrlicu ili narukvicu, vrlo brzo možete aplikovati senzualni ruž kada primetite da vam se on približiva.

Treba pomenuti da dizajneri jako vode računa o samom dizajnu nakita, iako je akcenat stavljen na ovu vrstu funkcionalnosti. Privesci se uglavnom mogu pronaći kao jedan model u kome boje senki za oči i sjajeva variraju.

Ali ono što je izazvalo pravi hit među trendseterkama jeste Mark Džekobs prstenje, ni po čemu obično. Osim što njegov dizajn mami pogled svake kreativne, devojke sa stilom, on u sebi krije i parfem. Parfem je u vidu kreme i tako se i nanosi. Za vas dobra, a za onog ko finansira poklon loša stvar je u tome što ćete ovaj parfem verovatno vrlo brzo potrošiti, pa ćete morati ponovo da kupite ovakav primerak, samo drugačijeg dizajna. A ovaj prvi prsten i dalje upotpunjuje kolekciju kojom se ponosite.

Za sada je kod nas veoma mali broj mesta na kojima se ovi genijalni primerci mogu pronaći. Ali zato su tu putovanja na kojima je šoping nezaobilazan detalj, ali i dobri stari internet putem koga mogu da se poruče.

Senka za očiPrsten

 

 

 

 

 

 

PrivezakPrivesci

 

 

 

 

 

 

Sjaj za usneParfem u prstenu

Komentari su zabranjeni.