мар 7, 2010

Napisao u Istorija, Izdvajamo, O materijalima | Коментари су искључени на Bižuterija uz svaku odevnu kombinaciju

Bižuterija uz svaku odevnu kombinaciju

Bižuterija uz svaku odevnu kombinaciju

Svakako da dijamanti i dalje važe za ženine najbolje prijatelje, ali ne raspolažemo svi istom sumom novca kada idemo u kupovinu nakita. Nažalost, ne može svako od nas sebi priuštiti dijamante, a ipak volimo da ako ne uvek, onda ponekad izgledamo glamurozno i nosimo nakit u skladu sa pomenutim epitetom.

Alternativa? Bižuterija, naravno. Ona i tek kako zna da zasija i oduševi. Idealna je kako za svakodnevne odevne bizuterijakombinacije, tako i za one večernje, nešto svečanije.

Bižuterija, veliko kamenje na prstima, oko vrata, ruke ili na uhu, zapravo nikada ne izlazi iz mode. S vremena na vreme, dopuste minut slave stilu “jednostavno”, ali obično to biva kratkog daha. Žudnja za ženstvenošću jača je od bilo kog trenda.

Činjenici da je bižuterija sve popularnija svedoče i linije nakita velikih modnih kuća koje je prodaju na tone. Bižuterija je najlakši i jedan od najjeftinijh načina postizanja idealne odevne kombinacije.

bizuterija3Bižuterija će ako ne jednako, onda makar slično blještati, a vašu odevnu kombinaciju učiniti lepom i jednako mamiti poglede i komplimente.

Znamo da će vaše srce ipak biti u nekoj prodavnici nakita izrađenog od pravih dijamanata, ali nema razloga. Dovoljno je da budete dovoljno sigurni u sebe. S toga, stavite veliko zeleno prstenje na ruku i svima recite da su bakini safari. Retko ko vam u to neće poverovati.

Komentari su zabranjeni.