дец 14, 2009

Napisao u Istorija, O materijalima | Коментари су искључени на Isceliteljska moć kristala

Isceliteljska moć kristala

Isceliteljska moć kristala

Kristali se sastoje od minerala za koje znamo da su potrebni našem telu radi održavanja ravnoteže.

Energetskim tretiranjem i programiranjem, kristali se mogu aktivirati i koristiti u  lečenju. Pomažu da se uspostavi energetska stabilnost i da se energetski tokovi kroz čakre usaglase i na taj način pokrenu proces lečenja. Svaka  neuravnoteženost, bilo da je reč o emotivnom, fizičkom, mentalnom ili duhovnom nivou, odražava se na celokupan čovekov organizam, a snaga  kristala i dragog kamenja daje mogućnost da se napravi balans.

Kristale se koriste i preventivno, jer imaju preventivna svojstva jača od  svih lekovitih sredstava.

Za uspešnu upotrebu energetskih postupaka sa kristalima, potrebno je određeno znanje i iskustvo. Od izuzetne važnosti jeste znanje o čišćenju kristala. Poznato je da se neko drago kamenje smatra „nesrećnim„. Ono samokristali2 po sebi to nije. Kristali vam ne mogu naškoditi, ali energije drugih ljudi koji su došli u dodir sa  kristalom mogu uzrokovati nesreću.

Kada postoji problem zdravstvene vrste, najbitnije je konsultovati svog lekara, jer on je taj koji sa sigurnošću može utvrditi od čega bolujete. Onda kada znate svoju dijagnozu, možete se poslužiti  isceliteljskim moćima kristala i dragog kamenja. Delovanje kristala može biti pozitivno samo pod uslovom da se njima rukuje s velikom pažnjom.

Komentari su zabranjeni.