мар 30, 2010

Napisao u Istorija, Legende i mitovi | Коментари су искључени на Mesečev kamen svih nijansi duginih boja

Mesečev kamen svih nijansi duginih boja

Mesečev kamen svih nijansi duginih boja

Mesečev kamen duginih boja je još jedna magija prirode. Više nijansi ne samo da izvanredno izgleda u jednoj kombinaciji, već boje duge imaju moć pročišćenja duše i nadonose poplavu pozitivne energije u samom čoveku. Ovakav mesečev kamen usklađuje ljudske osobine kao što su izdržljivost i saosećanje.

Za žene…duga3

Jedan je od najvećih priznatih kristala plodnosti, pa s toga, mesečev kamen igra važnu ulogu u životu žene. Tradicionalni simbol boginje Mesec, mesečev kamen gura na površinu sve ljupke atribute jedne majke. Kamen duginih boja koji je povezan sa mesečnim ciklusima žene je posebno dobar za nošenje u menopauzi, a veruje se da ako ga majka nosi tokom trudnoće, štiti i nju, ali i još nerođeno dete. Mesečev kamen pomaže jačanje ženske energije i intuitivne sposobnosti. Rešio je mnoge ginekološke komplikacije koje su bile u sprezi sa gojaznošću, hipofizijom, hormonalnim disbalansom, ali i menstrualne probleme. Mnogi koji se bave alternativnom medicinom preporučuju ga kao nakit koji regeneriše tkiva i organe reproduktivnog sistema. Mesečev kamen takođe povećava nivo tolerancija i duga2pomaže absorbovanje duševnog i fizičkog bola.

…ali i za muškarce

Iako je mesečev kamen tradicionalno povezan sa dobrobiti žena, može učiniti pravo čudo i za muškarca. Za proračunate muškarce, ovaj kamen je idealan poklon, jer održava ravnotežu između srca i mozga. Pomaže im pri emocionalnom izražavanju i povećava njihovu kreativnost.

Komentari su zabranjeni.