јан 26, 2011

Napisao u Izdvajamo, Torbe | Коментари су искључени на Barberi kolekcija torbi za leto 2011

Barberi kolekcija torbi za leto 2011

Barberi kolekcija torbi za leto 2011

Barberi je odlučio da podigne na noge svojom najnovijom kolekcijom torbi, zaboravivši ovoga puta print po kome je poznat među trendesterima i unevši ultravesele boje i modele. I ne samo da su boje te koje mame, već se Barberi kao i uvek potrudio da oduševi oblicima. Kolekcija nosi krajnje osvežavajući naziv – Brights.

Ove torbe nisu mogle da čekaju leto da bi izašle na svetlost dana, jer zaista bi bila prava šteta čuvati ih u tajnosti tako zavodljive. Zato, sada kada kupite jednu koja vam se dopada (ili više njih ako vam finansijske prilike to dozvoljavaju), leto 2011 ući će u vaš pre nego u živote ostalih.

Svetložuta je idealna za pristojno drske lepotice, narandžasta za zavodnice, a tirkizna Barberi torbica idealna je za nežne, ženstvene dame. A dok se zelena preporučuje nešto ozbiljnijim, ljubičasta će odlično pristajati buntovnim kraljicama.

Kao što smo već pomenuli, oblici su baš kao i boje potpuno drugačiji od oblika dosadašnjih torbi ove renomirane kuće, a kao najinteresantnija pokazala se večernja torbica u obliku francuskog bageta kojom ćete sigurno i vi poželeti da upotpunite svoju kolekciju.

Kampanja snimljena u vodi takođe aludira na leto i sve radosti koje ono nosi sa sobom. Gledajući dole priložene fotografije, sigurni smo da ćete poželeti da se nađete u nekim tropskim krajevima, daleko od ponekad dosadne zime. Nadamo se da će vas za početak ugrejati i same fotografije.

Zaplivajte za svojom idealnom torbom, jer eksplozija boja čeka na vas!

Žuta torbaTirkizno plava torba

 

 

 

 

 

 

Zelena torbaPlava torba

 

 

 

 

 

 

Zelena torbaLjubičasta torba

Komentari su zabranjeni.