феб 22, 2011

Napisao u Izdvajamo, Obuća | Коментари су искључени на Cipele na štiklu u disko fazonu

Cipele na štiklu u disko fazonu

Cipele na štiklu u disko fazonu

Cipele na štiklu često nisu udobne, ali žene ne mare mnogo, jer se u njima osećaju ženstveno, seksi i imponuje im kada osete tuđe poglede na svojim izvajanim nogama. Bila potpetica visoka ili niska, cipele na štiklu mora imati svaka moderna žena koja drži do sebe. A za one koje u svojoj kolekciji imaju više pari, biće ovo prava poslastica – obuća sa išaranom petom.

Mlada umetnica Tejlor Riv inače se bavi dizajniranjem muške odeće, ali je ovoga puta rešila da svojom kreativnošću doprinese i boljem raspoloženju pripadnica nežnijeg pola. Inspirisana pop art-om, potpetice svake cipele iscrtala je likovima ljudi, životinja, lobanjama. Iako vi, nažalost, nećete moći da ih gledate dok hodate, drugi će hteli- ne hteli morati ih primete i oduševe se njima.

Ovakce cipele na štiklu namenjene su buntovnim trendseterkama koje znaju šta žele. I nikako se nemojte začuditi ako primetite da jedan isti par sadrži cipele sa različitim potpeticama. Dok se na jednoj nalazi glava žene, na drugoj može biti simpatično kučence, ali tu su, naravno, i mnoge druge zanimljive kombinacije.

Iako je akcenat stavljen da donji deo cipele, gornji nije ni malo zanemaren. Preovladavaju vesele boje poput ljubomorne žute, vatreno crvene, tu su neizostavni animal printovi, ali i mnoštvo šljokica i cirkona različitih veličina. Iako ih nije zabranjeno nositi danju, ipak su preporučljivije za ludi večernji provod uz totalno otkačeno društvo i dobru muziku.

Cipele na štikluŽenske cipele

 

 

 

 

 

 

 

 

Cipele sa štiklomVisoke štikle

Komentari su zabranjeni.