нов 17, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Nakit od vune za topliju zimu

Nakit od vune za topliju zimu

Nakit od vune za topliju zimu

Nakit od vune postao je pravi hit! Potpuno je maštovit, originalan i čini vam se da vas greje pri samom pogledu na njega. Zima je prava prilika da odenete svoj nakit od vune koji je spavao na dnu kutije sve ovo vreme, ali i da kupite poneki novi komad.

Verujemo da se obožavateljke nešto glomaznijeg nakita silno raduju, jer nakit od vune jeste pomalo takav. No, ne plašite se da će vas žariti i peckati, jer komadi kakvi se izrađuju uglavnom su od fine vune. Kako biste bile sigurne da je tako, obavezno ga probajte pre nego što ga kupite.vuna2

Vuneni nakit će totalno „podići“ jednoličnu odevnu kombinaciju, učiniti je veselom. Pa ipak, tako mek materijal odavaće utisak vaše nežnosti, vaše čednosti i ljupkosti. Možda zvuči kontradiktorno sa činjnicom da je u pitanju Ogrlicaglomazniji nakit, ali materijal ipak igra glavnu ulogu.

Ovakva vrsta nakita predviđena je za dnevnu varijantu, iako naravno nije zabranjeno nositi ga i u večernjim časovima. Opušten sam po sebi, odgovara upravo ovakvim prilikama. Ukrasite se njime kada pođete sa prijateljicama u šoping, ali i na posao. Diskoteka već nije mesto gde će njime biti očarani. Zamislite samo dekoltiranu haljinu, lakovane cipele na visoku štiklu i vunenu ogrlicu u raznim bojama preko grudi. Ne ide, zar ne?vuna3

Vunu u ovom slučaju nemojte kombinovati sa vunom. Beli džemper u kojem inače izgledate zavodljivo neće biti pun pogodak ako uz njega stavite i vunenu ogrlicu. Ni jedno ni drugo neće moći da dođu do izražaja. Zato je birajte kada oblačite usku majicu, haljinu, a vunene narukvice kada se odlučite za odeću sa tri četvrt rukavima kakva se nosi ove zime.

Osim vune, ovaj nakit ukrašen je i raznim drugim materijalima poput bisera, cirkona, raznim dodacima od plastike, a ima ga u svim oblicima. Naročito su popularni broševi u vidu cveta koji umesto pupoljka na sebi ima biser.

Komentari su zabranjeni.