мај 27, 2010

Napisao u Izdvajamo, Za decu | Коментари су искључени на Nakit za bebe – obradujte svoje najmlađe

Nakit za bebe – obradujte svoje najmlađe

Nakit za bebe – obradujte svoje najmlađe

Nakit za bebe i njegovo poklanjanje predivan je način da izrazite ljubav, da pokažete svoja duboka osećanja koja gajite prema novorođenčetu, a ono će ga večno čuvati i približiti mu sliku dana kada još nije ni bilo svesno svog postojanja ni tih predivnih zajednički provedenih momenata. Nakit za bebe pronaći ćete u svim mogućim formama, a oduševićete se njegovim dizajnom.

Narukvice

Nakit za bebe obično podrazumeva narukvice na koje su ugravirani inicijali ili puno ime deteta. Zlatne, srebrne, kristalne, keramičke, biserne ili od nanizanih perli – raznih je varijanti dizajna i kombinovanih materijala, a dostupne su u mnogim prodavnicama koje kreiraju neverovatno lep nakit za bebe i nešto stariju decu. Neki roditelji često se, kada je nakit ua bebe u pitanju, zabebeodlučuju i za narukvice od dijamanata, kažu, cena im nije bitna, a njihov sjaj se neodoljivo slaže sa sjajem očiju njihove bebe. A što se odabira boje tiče, ne postoje trendovi, pa je ponovo na vama da odlučite.

Ogrlice

Ovih dana, jako su popularne i ogrlice za decu. Kako biste upotpunili poverenje i razumevanje među vama i vašom devojčicom, savršeno bi bilo pokloniti joj ogrlicu sa elementima od bisera ili joj, pak, darovati privezak u obliku srca kojim bi upotpunila svoju mini kolekciju. U ponudi su i privesci oblika krstića izrađenih od zlata, srebra i drugih materijala, a deca su oduševljena i onim čiji je oblik neki Diznejev junak.

zabebe2Minđuše

Sofisticirane i stilizovane minđuše različitih boja i različitog dizajna, takođe su tražen komad nakita. Razmislite da li će joj najbolje pristajati one u obliku cveta, neke životinje ili srca.
Ali, pre svega navedenog, morate znati da nakit kojim ćete svom detetu pokazati ljubav, mora biti antialergijski i nikako ne sme žuljati dete kako ne bi došlo do neželjene pojave alergije ili bilo kakve druge iritacije kože.

Komentari su zabranjeni.