нов 25, 2009

Napisao u Prstenje, Za muškarce | Коментари су искључени на Blistavost dijamanta na muškoj ruci

Blistavost dijamanta na muškoj ruci

Blistavost dijamanta na muškoj ruci

Nije bilo tako davno kada čovek nije smeo da bude viđen sa bilo kakvim nakitom, a kamoli sa onim dijamantskim. No, vreme se menja, pa muškarci počinju da nose sve: od minđuša, preko narukvica pa sve do – prstena. Mnoge dame će vam reći da nikako nisu mogle da nateraju svoje muževe da nose jednostvnu, običnu, neukrašenu burmu nakon venčanja, pa možda je baš to ogovor na pitanje zašto dizajneri sve više kreiraju muško dijamantsko prstenje.

Ali, ako ste muškarac, ne znači da ovo zadovoljstvo smete sebi priuštiti isključivo na dan venčanja. Znamo da ste zaljubljenici u dijamante isto koliko i žene, a one ih, obično, pre venčanja imaju na desetine.muskidijamantskiprsten2

Pre nego što kupite prsten ukrašen dijamantima, raspitajte se više o dijamantima i njihovoj vrednosti, kako ne biste platili mnogo nešto što ne vredi toliko.

Pomislite sada na metal od kojeg biste želeli dabude vaš prsten. Jeste? Naravno da postoji. I taj i još mnogi drugi. Zlato i srebro jesu popularni, ali su ih poslednjih sezona zamenili platina, titanijum, belo zlato i nerđajući čelik. I, narvno, neki od njih veličanstveno izgledaju sa dijamantima u sebi.

Komentari su zabranjeni.