мај 17, 2010

Napisao u Naočare, Za muškarce | Коментари су искључени на Naočare za sunce za prave muškarce

Naočare za sunce za prave muškarce

Naočare za sunce za prave muškarce

Naočare za sunce vaše crte lice stavljaju u prvi plan, i ako izaberete adekvatne, one ističu vrline, a sakrivaju mane na vašem licu. Naočare za sunce ovog leta će biti vrlo teško izabrati – ne zna se koje su bolje i lepše. Modela i boja je raznih, a i cene variraju. Sigurno ćete biti na “slatkim mukama” koje sunčane naočare, od mnogobrojnih koje vam se dopadaju, da odaberete.muškenaocare2

Pilotske naočare za sunce

Naočare za sunce aviator nosile su se još osamdesetih godina, ali i prošle sezone. Imaju metalne ivice i izuzetan kvalitet, zbog čega ćete moći da ih nosite još nekoliko narednih sezona. Klasičnog su stila, pa stoga ove naočare za sunce idu uz svaku odevnu kombinaciju, bilo da se radi o poslovnom odelu ili običnoj majici i farmerkama.

Naočare za sunce bez okvira

muškenaocare3Javljaju su i kao pilotske, i okrugle, i ovalne, i pravougaone. Svakako su moderne, ali ono što im je mana jeste krhkost, s obzirom da ih ne štiti nikakav okvir. Vrlo su suptilne, pa ako ne želite previše da privlačite pažnju na sebe, onda su one pravi izbor za vas.

Plastika

Naočare za sunce sa plastičnim okvirima nisu rezervisane samo za pripadnice nežnijeg pola, već i sa mačo muškarce. One su više sportskog izgleda, pa se preporučiju tokom muškenaocare4odlaska na bazen, plažu i popodnevnu šetnju ili vožnju bicikla.

Svet u boji

Pa, ni ovakve nećemo propustiti isključivo ženama. Grad je prepun muškaraca koji vrlo muževno i seksi izgledaju sa naočarama za sunce čija su stakla u boji. Oni nešto smeliji nose ih u rozikasto-crvenoj nijansi i vrlo dobro izgledaju sa njima na sebi.

Komentari su zabranjeni.