нов 14, 2009

Napisao u Izdvajamo, Prstenje, Za muškarce | Коментари су искључени на Verenički prsten

Verenički prsten

Verenički prsten

Verenički prsten za ženu nije ništa neuobičajeno. No, sa muškarcima je drugačije. Sa promenom vremena menjaju se i svadbene tradicije, tako da je vereničko prstenje za muškarce takođe dostupno u neverovatno mnogo varijanti dizajna, materijala i boja, baš kao i za žene.
Danas, sasvim je normalno da žena zaprosi svog izabranika na neki romantičan način, baš kao što su to do sada radili isključivo oni. Takođe, s obzirom da su u nekim zemljama legalizovani i gej brakovi, muškrac će svom dečku ponuditi brak na originalno romantičan način, što više nije neobično. U svakom slučaju, bilo da je osoba koja će zaprositi svog partnera muškog ili ženskog pola, potreban joj je verenički prsten za drugu.verenickiprstenzamuskarce2
Originalne ideje
Do sada je važilo pravilo da većina muškaraca više voli da nosi prstenje jednostavnog dizajna izrađeno od zlata, srebra ili platine. Međutim, dizajnerska kreativnost omogućila je muškom delu populacije da bira među mnoštvom predivno ukrašenog prstenja. Premda oni i dalje favorizuju jednostavnost, nekima se, pak, dopadaju i oni sa jedan-dva ugrađena kamena.
Kombinovanje dva ili tri različita metala kako bi se napravio jedan debeo prsten jeste fenomenalna ideja. Pored žutog verenickiprstenzamuskarce4zlata, veoma je popularno i belo, zeleno, ali i roze zlato. Izaberite, na primer, široku podlogu jedne boje, a zatim na to dodajte tri – čertiri kruga druge boje. Oborićete ga s nogu ovom izvrsnom kombinacijom boja zlata.    
Ako ste već odredili datum vašeg venčanja, bilo bi simpatično ugravirati ga sa unutrašnje strane prstena. Verujte, i oni i tek kako padaju na to, ma šta pričali o svojoj “neromantičnosti”.
Veridba je obećanje na odanost svom voljenom do kraja života, a prsten je nagoveštaj tog obećanja, te mora za vas biti nešto zaista posebno.

Komentari su zabranjeni.