окт 4, 2010

Napisao u Izdvajamo, Obuća, Za žene | Коментари су искључени на Gumene čizme – praktične, a moderne

Gumene čizme – praktične, a moderne

Gumene čizme – praktične, a moderne

Gumene čizme ne samo da su idelalne tokom kišnih dana, već su i perfektan modni detalj. Recite dragička – gumene čizme će se nositi i ove sezone. Ako ih imate, gumene čizme od prošle godine biće vam od velike koristi, a ako ne, postoje izuzetno lepi modeli širom kupoholičarske nam zemlje po vrlo pristupačnim cenama.gumenecizme1

Ljubičaste, zelene, roze, sa cvetićima, leptirićima, kružićima i mašnicama – ne zna se koje su lepše! A toliko su praktične da je to neverovatno! Osim što proizvode gumene čizme predviđene za kišne dane, proizvođači sve intenzivnije njihovu unutrašnjost postavljaju debelim, toplim materijalima kako biste mogli da ih nosite i tokom zime. Tako će vaše noge ostati apsolutno suve i prstićima neće biti ni malo hladno.

gumenecizme3Mnogima je bilo potrebna gotovo čitava večnost da se nakane da ih obuju i u njima izađu „međ’ narod“, ali sada su one nezamisliv deo vaše, sigurni smo ogromne, kolekcije obuće. Ako ste gumene čizme do sada nosili samo uz opuštene varijante, vreme je da uvedete neke novine.

Ove prelepe čizmice uglavnom se nose na farmerke/pantalone koje se dole sužavaju, dok, ako uvučete u njih pantalone tipa 50 cent, rizikujete da izgledate vrlo smešno. Ne obraćajte previše pažnju koje boje su pantalone, a koje čizme, jer je ovoga puta sve dozvoljeno (izuzev šarenih pantalona u kombinaciji sa šarenim čizmama).

No, vaše omiljene “gumenjake” sada možete da nosite kombinujućigumenecizme2 ih uz suknjice i haljinice nešto debljih materijala. Ne samo da ćete biti u trendu, već ćete uz ultra kratku vunenu haljinicu i čizmice do kolena izgledati i tek kako seksi. Što se boja tiče, opet ponavljamo – sve se slaže! Ova varijanta dopušta čak i totalno šarenu haljinu/suknju iskombinovanu sa totalno šarenim gumenim čizmama, ali onda vodite računa da vam čarape budu u jednoj boji.

Komentari su zabranjeni.