јун 27, 2010

Napisao u Napravi sam, Obuća, Za žene, Zabava | Коментари су искључени на Japanke papuče isključivo po vašem ukusu

Japanke papuče isključivo po vašem ukusu

Japanke papuče isključivo po vašem ukusu

Japanke papuče bez kojih ne možemo tokom vrelih letnjih dana, možamo učiniti tako posebnim i jedinstvenim. Obične japanke papuče koje ste kupili vam se dopadaju, ali biste hteli nešto drugačije, sa više detalja, ali za takve nemate novca. Nekada kriza može pozitivno da deluje na vaš kreativni duh. Evo šta uraditi da vaše japanke papuče , bilo da su ravne ili na štiklu, budu drugačije od ostalih, po vašoj meri i ukusu, a da pritom ne potrošite mnogo novca.japanke2

Pre svega, kupite najjednostavnije japanke papuče bez ikakvih detalja na sebi i u boji koja vam se najviše dopada. Neka kaišići koji vam se sastaju iuzmeđu prstiju budu bez bilo kakvih ukrasa i reljefa na sebi.

Zatim kupite traku, bilo satensku, bilo pamučnu, kakav god material vam se dopada a da je udoban za ovu namenu, koja će biti u boji koja se slaže sa bojom japnki koje ste kupili. Ako volite šljokice, onda kupite perlice u raznim bojama (ili samo jednoj koju volite, a koja se slaže sa ove dve prethodne boje).

japankeKada ste nabavili potreban material, kupljenu tkaninu isecite na dva dela, a dužine neka odgovaraju dužini kaišića, tj. gornjeg dela japanki. Presavijte trake tako da obuhvatite cele kaišiće a potom krajeve tkanine sastavite koncem.

Kada ste sve završili, lepkom zalepite šljokice po krejevima tkanine, a ako u prodavnicama pozamanterije pronađete neki interesantan detalj kao što je cvet od nekog materijala koji može posluđiti kao broš, kupite ga i zalepite ili zašijte na vrh japanki, deo gde se kaišići sastaju.

Komentari su zabranjeni.