мај 19, 2010

Napisao u Obuća, Za žene | Коментари су искључени на Japanke za bilo koji deo dana

Japanke za bilo koji deo dana

Japanke za bilo koji deo dana

Japanke za plažu, japanke za šetnju, japanke sa štiklom, japanke za izlazak… Sve od navedenog već nekoliko sezona ne izlazi iz mode. Mogu ih nositi kako žene, tako i muškarci, mada njima, s obzirom da ne nose štikle (bar ne još uvek), ne pristaju baš tokom večernjih izlazaka. Japanke su uglavnom drvene u kombinaciji sa kožom, a za plažu se biraju sunđeraste.japanke

Ako kupujete japanke za preko dana, kupujte ih u veselim bojama. Plave, crvene, zelene, žute… sve zavisi koja boja dominira u vašem ormanu, iako ih je kao model vrlo jednostavno kombinovati uz svaki komad.

Mnoge japanke po sebi imaju raznorazne dodatke, bilo na petama ili napred, od kaiščića, nekad i sa rajfešlusom. Ali pravi hit ovog leta biće japanke čiji gornji deo liči na čižmu. One vrlo lepo izgledaju, udobne su i neće vam biti vrućina u njima.

japanke3Japanke za veče se prteporučuju u crnoj, beloj, zlatastoj ili srebrnkastoj boji. On su na štiklu i obično su ukrašene cirkončićima, šljokicama i raznim drugim detaljima.

Ako vaše prošlogodišnje japanke odgovaraju nekom od ovih opisa, ne morate trošiti novac da biste kupili nove. Bićete i dalje moderni u njima, jer se trendovi, kada su japanke u pitanju, ne menjaju nešto znatno.

Komentari su zabranjeni.