мај 14, 2010

Napisao u Izdvajamo, Torbe, Za žene | Коментари су искључени на Lažnjak torba – kako je razlikovati od originala

Lažnjak torba – kako je razlikovati od originala

Lažnjak torba – kako je razlikovati od originala

Lažnjak torbe nose devojke širom Beograda i dalje, a da možda nisu ni svesne da je njihova ljubimica lažnjak. Neke pak znaju, ali kupuju lažnjak torbu zbog nedostatka novca za originalnu, ali opet, retko ko primeti da nije prava. A ako želite da kupite pravu, kvalitetnu markiranu torbu i zaista ste spremni da izdvojite veću sumu novca za nju, onda ćemo vam ukazati na šta da obratite pažnju da ne biste dali na stotine evra za običan lažnjak.

Pra svega, najsigurnija moguća opcija je kupiti torbu u zvaničnim radnjama fake2određene modne kuće. U slučaju da tamo kupite torbu, kada vam se otkači ručka ili dođe do bilo kakvog drugog „kvara“, možete je ponovo tu doneti da vam je poprave. Zamislite da je vaša torba lažnjak, vi to ne znate, a onda je odnesete na popravku. Njihove oči su „istrenirane“ i zamislite te neugodnosti kada shvate da ste im doneli lažnjak.

Torbu koja je lažnjak najlakše ćete prepoznati gledajući slova ugravirana na metalnu kopču. Kada je u pitanju lažnjak, slova su nezgrapna, rez je dublji, dok fake3su kod originala slova vrlo tanka, a rez precizan i istančan.

Druga stvar su slova, koja su na originalu vro jasna i precizno postavljena nekim određenim redom. Na lažnjaku su slova vrlo često prekinuta šavom i ne idu nikakvim redom.

Ručke originalne torbe čijih kopija najviše ima po gradu su od kravlje kože i umotavaju se u tkaninu, dok se ručke lažne torbe zaštićuju plastikom.

Pazite, dakle, da ne bacite svoj novac za nešto ne vredi ni četvrtinu onoga što ste dali! Sledite naše savete i nema zime za vaš džep!

Komentari su zabranjeni.