мај 4, 2010

Napisao u Narukvice, Narukvice, Za muškarce, Za žene | Коментари су искључени на Magnetni nakit – terapija u narukvici

Magnetni nakit – terapija u narukvici

Magnetni nakit – terapija u narukvici

Najpopularnija forma nakita za magnetoterapiju su magnetne narukvice. One najbolje deluju na krvotok, jer su na mestu gde se nose krvni sudovi najbliži površini tela. Veći broj ljudi češće nosi narukvice nego ogrlice tokom dana, a što se magnetni nakit češće nosi, to je terapija efikasnija. Za izradu magnetnih narukvica najčešće se koriste nerđajući čelik i bakar, za koji je poznato da je koristan za ljudski organizam uopšte. Ima čak i slučajeva gde neki proizvođači prave magnetni nakit u terapeutske svrhe, a da on čak ni nema magneta.magnet4

Bakar oksidira, te se na koži pojavljuju tamni zelenkasti tragovi. Ovo ni malo ne izgleda lepo, ali je jako korisno za vaš organizam.

No, to nije sve od materijala. Titanijumske magnetne narukvice su vrlo tražene. One su čvrste, ali u isto vreme lagane i udobne za nošenje. Na svetskom tržištu pravi hit je postao magnetni magnet3nakit, tačnije narukvica, od tungstena. Ona je takođe vrlo čvrsta, otporna je na ogrebotine, pa samim tim daje garanciju vlasniku da će mu i nakon nekoliko godina konstantnog nošenja izgledati kao da je nova.

Još jedna od novina jeste magnetna narukvica sa jonskim germanijumom. Negativni joni germanijuma podižu alkalnost telesnih tečnosti što dovodi do neutralizacije kiselih toksina u organizmu. Oni pospešuju metabolizam, regenerišu mišiće i poboljšavaju imunitet.

Komentari su zabranjeni.