мај 18, 2010

Napisao u Torbe, Za žene | Коментари су искључени на Matursko veče uz idealnu torbicu

Matursko veče uz idealnu torbicu

Matursko veče uz idealnu torbicu

Matursko veče dešava vam se samo jednom u životu. Tada želite lud provod, ali i besprekoran izgled. Maturko veče zahteva svečane odevne kombinacije, kao što su dugačke i kratke haljine, suknje. Iako naizgled samo detalj, torbica je nezaobilazan deo koji će na neki način doprineti da vaše matursko veče provedete razdragani. Ona vam može podići samopouzdanje svojim izgledom, drastično ga promeniti ma šta nosili za svoje matursko veče.torbica4

Matursko veče zahteva eleganciju i svedenost. Zbog toga su vam potrebne male, ali ipak funkcionalne torbice. Sa crnom nikada nema omaška. No, ako se za matursko veče odlučite za crnu haljinu, torbica takođe može biti u toj boji, ali kako ne biste izgledali previše monotono, bilo bi interesantno da odaberete tašnicu neke upadljive boje.

Devojke koje su krupnije građe treba da biraju upadljivije torbe za matursko veče, jer se u suprotom neće ni videti, a izgledaćete kao da u ruci nose pakovanje papirnih maramica, ništa veće od toga.

torbica3Sve češće se devojke za matursko veče odlučuju za malene torbe sa dugačkim lancem koje se nose preko ramena. Ovakve će odlično pristajati haljini bez ramene, pri čemu će vaš dekolte i gornji deo ruku doći do izražaja.

Vrlo je bitno da na maturko veče ne odete “raspareni” i da torbicu ukombinujete sa nakitom. Ako je lanac na njoj zlataste boje, neka vam i nakit bude takav, ali pazite da ne preperate, pa od sebe napravite kičastu lutku na koju je sve nabacano bez ikakvog reda i stila.

Komentari su zabranjeni.