апр 27, 2010

Napisao u Narukvice, Narukvice, Za muškarce, Za žene | Коментари су искључени на Medicinske ID narukvice – istorija bolesti u prelepoj narukvici

Medicinske ID narukvice – istorija bolesti u prelepoj narukvici

Medicinske ID narukvice – istorija bolesti u prelepoj narukvici

Medicinske ID narukvice su veliki izum koji je pomogao da se spasi život mnogima. One pomažu da se identifikuje osoba koja nije u stanju da bilo šta, u trenutku kada joj je loše, učini za sebe. Svaka osoba sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima bi trebalo da je nosi. Na njoj piše ime korisnika i ime bolest, a postoje i one na kojima se nalazi samo ime nosioca, ali čiji određeni deo može da se otvori, pa se u njega smeste sve informacije o bolesti koju predpostavljeni ima.

U slučajevima kada nekoj osobi naglo pozli, prirodno je da najbliži pozovu hitnu pomoć. Kako bi pomogli pacijentu na način koji mu neće škoditi, medicinskim radnicima je nekada potrebno prilično vremena kako bi proučili istoriju bolesti, a postoji bezbroj onih situacija gde je reč o sekundama između života i smrti. Zato, kada hitna pomoć dođe, u medical-id2narukvici pronađe istoriju bolesti, zbrine pacijenta na pravi način u najbržem mogućem roku.

Postoji mnogo kompanija koje proizvode medicinske ID narukvice, ali i satove. One ne smetaju, nisu glomnazne, a ima ih u nebrojeno mnogo stilova. Modeli su izrađeni tako da i krase ruku, i pomažu u nezgodnim situacijama pomenute vrste. Onaj ko ne zna da je ona u pitanju, teško da će moći da “provali” da je to medicinska ID narukvica.

Komentari su zabranjeni.