мај 10, 2010

Napisao u Naočare, Za žene | Коментари су искључени на Naočare za sunce veselih letnjih boja

Naočare za sunce veselih letnjih boja

Naočare za sunce veselih letnjih boja

Stiže leto, pa ako do sada niste kupili kvalitetne naočare za sunce, onda požurite. Sunce je nemilosrdno prema našim očima, te naočare osim što upotpunjuju kompletan izgled, pre svega štite naše oči od štetnog UV zračenja.

XXXL naočare za sunce će se ponovo nositi ovog leta i to ukrašene nakitom, šljokicama i jako debelim okvirima koji će biti u svim mogućim bojama. Crne i braon naočare svakako da nikada ne mogu izaći iz mode, ali ovog leta ćete na ulicama češće sretati devojke sa naočarama ljubičaste, crvene, žute, zelene i mnogih drugih veselih boja, kakvo zapravo leto samo po sebi i jeste.

Pilotske naočare za sunce uglavnom će nositi muškarci, što ne znači da su rezervisane isključivo za njih. One se neće pojaviti nešto drastično izmenjene, osim što će i tom slučaju biti veliki izbor raznoraznih interesantnih i upečatljivih boja.naocare1

Nikako ne kupujte naočare na ulici! Iako džepu da, svojim očima time ne činite ama baš nikakvu uslugu. Naprotiv. Bolje sačekajte da sakupite dovoljno novca da kupite kvalitetnije naočare, koje će vam i duže trajati, nego da na ulici uzimate običnu plastiku bez adekvatne UV zaštite. Ako trenutno niste u mogućnosti da sebi obezbedite neke dobre, onda bolje nemojte kupovati nikakve. Ako stavite naočare bez zaštite, svetlost vam neće smetati, pa će vaše oko biti širom otvoreno, a štetni zraci će slobodno prodirati u njega. Bez njih, žmirkaćete kada izeđete na sunce, ali će zbog toga zraci u mnogo manjoj meri dospevati u oko.

Komentari su zabranjeni.