апр 25, 2010

Napisao u Godišnjica, Narukvice, Narukvice, Pokloni, Za muškarce, Za žene | Коментари су искључени на Narukvica kao podsetnik na strastvene godine braka

Narukvica kao podsetnik na strastvene godine braka

Narukvica kao podsetnik na strastvene godine braka

Narukvica svom suprugu, tj. svojoj supruzi je idealan poklon za godišnjicu braka, naročito ako ste u “svežem” braku. Iako za ovakvu priliku nije popularna do te mere kao i prsten, veoma je cenjena i uživana.

Prilikom kupovine obično vas muče pitanja kakvu da odaberete i ako je ukrašena godnar2kamenom koji kamen bi mu/joj odgovarao. Rubin je za ovu priliku odličan, jer ima posebno značenje – predstavlja ljubav, ali i strast, kakva mu je i sama boja, vatrena, prepuna života.

Savetujemo vam da narukvica koju ćete darovati na ovaj vama poseban dan ima jedan kamen, jer kao takav, sam, on simbolizuje stabilnost i permanentnu ljubav među dvoma.

godnar3Što se materijala tiče, ispostavilo se da žene naročito vole da na godišnjicu braka dobijaju narukvice od zlata ili platine. Čisto srebro je dobra alternativa, naročito ako vaš brak slavi 25. rođendan, ali preporučljivije je belo zlato, ako ste naravno u mogućnosti da ga novčano priuštite. Osim toga, zlato simbolizuje “zlatne godine” .

Hoće li vam išta na svetu biti preče od osmeha koji zablista na voljenoj osobi u trenutku kada ugleda svoju s ljubavlju biranu narukvicu?

Komentari su zabranjeni.