мар 10, 2011

Napisao u Obuća | Коментари су искључени на Cipele na štiklu za bolji seks

Cipele na štiklu za bolji seks

Cipele na štiklu za bolji seks

Cipele na štiklu daju nozi jedan potpuno novi izgled, pa je upravo to razlog zašto zauzimaju veliki deo kuće ili stana, naročito ako devojka živi sama. One su kao prijatelji bez kojih se ne može. A pošto je opštepoznato da su pravi prijatelji uvek spremni da pognu, tako je i sa ovom seksi obućom. Istraživanja koja su nedavno sprovedena u Italiji su dokazala da cipele na štiklu povećavaju ženinu seksualnu želju. A to koliko uzbuđuju muškarce na ženskim nogama, to je već d(r)uga priča…

Sad kada ovo znate, drage dame, više vam neće biti potrebno opravdanje kada još jedne moderne cipele na štiklu “pojedu” nekoliko hiljada sa računa vašeg voljenog. Ovo je savršen način da ga ubedite da su vam potrebne (a uvek jesu i nikad ih dosta), ali mu i date ideju šta da vam pokloni za rođendan ili godišnjicu koja je na pomolu.

Istraživanje je vodila Marija Čeruti koja je objasnila kako pravililno držanje i umeće hoda na štiklama mogu doprineti vatrenijem seksualnom životu, rekavši da cipele na štiklu jačaju mišiće karlice. Tako je cirkulacija, inače važna za ženski libido, mnogo bolja nego inače, a začudićete se koliko u vama ima želje i snage za ljubavni maraton. A i on će.

Komentari su zabranjeni.