мај 17, 2010

Napisao u Izdvajamo, Obuća, Za žene | Коментари су искључени на Sandale za leto 2010 – u modi je saten

Sandale za leto 2010 – u modi je saten

Sandale za leto 2010 – u modi je saten

Sandale za leto 2010 koje se svakako preporučuju su satenske. One u isto vreme izgledaju vrlo ženstveno, ali i seksi, tako da ih možete nositi u gotovo svakoj prilici. Sandale za leto 2010 naći ćete u najraznovrsnijim prelepim bojama, a najviše onim upadljivim, jakim, kao što će i sve na nama biti ove sezone. Satenske sandale za leto 2010 naći ćete i u najrazličitijim formama, počev od udobnih platformi, pa sve do vrlo visokih štikli.saten2

Ako odaberete pravi model uz svoju odevnu kombinaciju, satenske sandale daće joj još više luksuznog i seduktivnijeg izgleda, onakvog kakva svaka dama želi da poseduje. Muškarci jednostavno lude kada vas vide u njima!

Crne satenske sandale za leto 2010 su odličan izbor za nešto formalnije prilike, pa ćete ih u tom slučaju nositi na elegantniju suknju ili pantalone, a za casual varijantu saten3preporučujemo farmerke, korset i satenske sandale sa vrlo visokom štiklom.

Za dnevni izlazak se gore navedene ne preporučuju. Dan zahteva ležernost, opuštenost, a često i puno kretanja, zbog čega vam je potrebna udobna obuće. To ne znači da morate da idete u patikama. Satenske sandale za leto 2010 na platformu su jako udobne, a izgledaju vrlo ženstveno i idu uz gotovo svaku odevnu varijantu, bilo da se radi o nekim lanenim pantalonicama, suknjicama, farmerkama ili lepršavoj cvetnoj haljini. Vaše negovane noge će u njima samo još više doći do izražaja.saten4

Osim jednostavnijih satenskih traka ili celokupno satenom obloženih sandale, postoje i one malo maštovitije. Na primer, sandale čija se satenska traka vezuje oko članka, dok velika satenska ruža skoro pa prikriva vaše prste na nogama. Neke su ukrašene i satenskim mašnama, ali i raznim dodacima od drugih materijala, npr. metalnim lančićima.

A devojke koje još ne znaju kakve bi sandale za maturu – evo rešenja!

Komentari su zabranjeni.