дец 9, 2010

Napisao u Satovi | Коментари су искључени на Ženski satovi koji bude dobro raspoloženje

Ženski satovi koji bude dobro raspoloženje

Ženski satovi koji bude dobro raspoloženje

Ženski satovi kakvi se prepoučuju za nošenje ove jeseni i zime više podsećaju na narukvice nego na spravicu zahvaljujući kojoj organizujemo čitav svoj dan prepun obaveza. Dizajneri su se krajnje potrudili da ženski satovi ne budu samo korisni, već i da vam je zabavno kada ih nosite. Njihov kreatorski duh dao je maksimum kako bi uspeli da priviku ako ne kupce, onda makar oduševljenje.

Ženski satovi više ne moraju biti nužno mali kako bi se razlikovali od muških, ali ipakSatovi za žene se preferiraju modeli koji svojim izgledom pre asociraju na charm narukvicu. Iako su do skoro ovakvi satovi bili preporučljivi isključivo za leto i gole ruke, više nije tako, jer jednako savršeno pristaju i uz duge uske rukave.

Zlato i srebro u kombinaciji sa kožnim kaišićima teško da će ikada izaći iz mode. Da li zbog ekonomske krize ili nečeg drugog ne znamo, ali većina brendova odlučila se za nerđajući čelik. Samim tim, cena je mnogo niža Ručni satnego što bi inače bila, a satovi ne izgledaju ništa manje lepo, naprotiv.

Ako se dvoumite da li da kupite ili ne charm satić jer niste sigurni da li će vam se slagati uz svu garderobu – ne oklevajte. Kao takvi, bilo da na sebi imaju više različitih ili su samo jedne boje, savršeno pristaju uz bilo koju boju odeće, pa čak i kada se ona potpuno razlikuje od one u kojoj je sat ili ukrasi kojima je ukrašen. Stižu nam praznici, krajnje je vreme da počnemo da se zabavljamo, pa makar u pogledu nakita!

Komentari su zabranjeni.