мар 10, 2010

Napisao u Prstenje, Prstenje, Za muškarce, Za žene | Коментари су искључени на Venčani prsten po vašoj meri

Venčani prsten po vašoj meri

Venčani prsten po vašoj meri

Uvek postoji dilema da li mlada i mladoženja treba da imaju identičan venčani prsten. Često se dogodi da se neki model mladi dopadne, mladoženji ne i obrnuto. Pa, šta vam drugo preostaje nego da kupite različite. Nigde nije zacrtano da moraju biti isti, mada se mnogi odlučuju za tu varijantu. Dakle, sve je stvar dogovora.burma2

Model koji vam „leži“

Iako su prodavnice nakita krcate, može se dogoditi da vam se u nekoliko takvih ništa ne dopadne toliko da izazove oduševljenje u vama. Kada se nađete u takvoj situaciji, a nemate baš mnogo vremena da čekate, onda je najbolje da naručite da vam se prstenje izradi po želji. U tom slučaju, birate apsolutno sve sami: burma4širinu, materijal, boju.

Materijal za vaš venčani prsten

Da li ćete odabrati platinu, belo ili žuto zlato, avangardno crveno ili kombinaciju svega navedenog zavisi isključivo od vašeg ukusa i stila. Ne obraćajte pažnju na modne trendove ako to nije nešto što vam se dopada, jer je to prsten koji ćete, predpostavljamo, stalno nositi nakon venčanja. S toga, to treba da bude prsten koji vam „prirasta“ za srce.

Komentari su zabranjeni.