дец 18, 2009

Napisao u Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Amajlije rođenih u julu

Amajlije rođenih u julu

Amajlije rođenih u julu

Žad

Žad je kamen žarko zelene boje koji povoljno deluje na ljude rođene u znaku Device, a ne preporučuje se rođenima u znaku Blizanaca i Strelca. Naklonjen je razvijanju borbenosti, odlučnosti i želje za afirmacijom. Privlači i pojačava ljubav svake vrste. On je kamen vernosti i velikodušnosti. Donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost. Koristi se kod plućnih, bubrežnih problema, slabosti imuniteta, prevelikog umora i izlaganja intelektualnim naporima.jul2

Rubin

Rubin je dragi kamen koji je najviše naklonjen ljudima rođenim u znaku Jarca. Njegova crvena boja potiče i pojačava ljubavna osećanja, sjedinjuje zaljubljene. Rubin donosi odanost i sreću. Povećava velikodušnost i donosi blagostanje. Zaštitnik je doma, dece i psihe. Rubin je kamen visoke energije i moći, donosi isceljenje na svim planovima. Ne preporučuje se vatrenim ili suviše tvrdoglavim osobama. Može uzrokovati insomniju, jul3nervozu i depresiju.

Karneol

Karneol je kamen kreativnosti, individualnosti i hrabrosti. Zovu ga još i „glumački kamen“. Veliki je zaštitnik. Pojačava memoriju i pomaže u pronalaženju pravih prijatelja. Štiti od ljubomore, ljutnje i straha. Pomaže da se ostvare želje i donosi sreću. Povezan je sa korenskom čakrom. Koristi se za podmlađivanje tkiva, protiv reumatizma i bubrežnih problema.

Komentari su zabranjeni.