апр 7, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Devojke, zaprosite svog voljenog!

Devojke, zaprosite svog voljenog!

Devojke, zaprosite svog voljenog!

Poznajete li i jednu vama blisku ženu koja je zaprosila svog muškarca? A da li vama neka bliska ženska osoba poznaje takvu osobu ili osobu koja poznaje takvu osobu? Retkost jeste, očigledno je, pa s toga imate još veći razlog da to učinite. Da, dobro ste pročitali – da zaprosite svog partnera.

Devojke imaju predrasude kada je ovo u pitanju, misle da se na izvestan način ponižavaju ako to urade, a ni ne sanjaju da možda baš njihov princ priželjkuje da ona devojke2njemu daruje prsten. Uostalom, ako se dvoje ljudi voli, onda nema mesta za bilo kakav ponos, inat i slično. A nigde ni ne piše da je logično da zaprose muškarci, a ne devojke.

Ako još pouzdano znate da se sprema da vas zaprosi – iznenadite ga svojom smelošću i vi to učinite. Što se tiče načina na koji ćete to uraditi, ukradite ih iz filmova i iz primera drugih muškaraca ako vam ponestane ideja. Samim tim što ste se odlučili za taj korak znači da ste dovoljno originalni i jedinstveni. Pa ipak, predložili bismo vam nešto interesantno:

Nagovorite svog partnera da klekne pred vas, a potom izvadite prsten i pitajte ga hoće li vas oženiti. Oborićete ga s nogu, tačnije s kolena, svojim postupkom, ali potrudite se i prstenom koji ste izabrali. devojke3Neka bude neki u njegovom stilu: ako je sportista, onda u obzir dolaze belo zlato ili srebro u jednostavnoj formi sa eventualnom gravurom „volim te“ ili šta već želite da mu saopštite; ako je poslovan tip, neka to bude glomazan i glamurozan prsten ukrašen dijamantima, ali da to istovremeno ne bude kič i „nabacano na gomilu“.

Varate se ako mislite da oni ne obraćaju pažnju na prstenje, baš naprotiv. Devojke to ni ne primećuju, jer oni ne pričaju o tome koliko i one, ali kada mu poklonite jedan za kakav mislite da mu se dopada, videćete da i njemu blistaju oči, ali i da smešak krasi njegovo inače najlepše lice.

Komentari su zabranjeni.