мај 18, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Isticanje vrlina različitim aksesoarima

Isticanje vrlina različitim aksesoarima

Isticanje vrlina različitim aksesoarima

Isticanje vaših dugih nogu, isticanje vašeg vrata, struka, isticanje vaših crta lica… Sve to možete postići zahvaljujući aksesoarima koji uvek pritiču u pomoć ženama kada bi ostale bez novih odevnih ideja. Sve zavisi od toga šta želite da istaknete.

Ako je u pitanju isticanje vašeg struka, onda se odlučite za pojas koji ove sezone pronalazidetalji2 svoje mesto u različitim stilovima. Vrlo je popularan, a nosi se ispod grudi ili tačno oko struka. Nikako ga nemojte nosit na mestu gde i klasičan kaiš, peviše je širok za to, a izgledaće totalno neukusno.

Pored dobrog pojasa ispod grudi, pažnju na vaš dekolte privući će i ogrlica koja će se po stilu i boji slagati sa pojasom. To može biti neka svedena, veličinom skromna ogrlica, ali i lančić koji seže čak do struka. U ovom drugom slučaj biste možda čak mogli malo da sakrijete svoj stomačić na koji niste suviše ponosni.

detalji4Vrelo je napolju, pa dugačka kosa retko kad prija po takvim temperaturama. S obzirom da je uglavnom vežete, stavite na svoje uši prelepe viseće minđuše čiju ćete boju iskombinovati sa bojom torbe ili cipela, ali čime ćete istaći svoj vrat koji će u tom slučaju izgledati izduženije.

Pametno birajte! Nije važno da na vama bude gomila nakita, već da se sve što stavite na sebe slaže sa najmanje još jednim detaljem, poželjno u boji.

Komentari su zabranjeni.