maj 18, 2010

Napisao Urednik u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | 0 komentara

Isticanje vrlina različitim aksesoarima

Isticanje vrlina različitim aksesoarima

Isticanje vaših dugih nogu, isticanje vašeg vrata, struka, isticanje vaših crta lica… Sve to možete postići zahvaljujući aksesoarima koji uvek pritiču u pomoć ženama kada bi ostale bez novih odevnih ideja. Sve zavisi od toga šta želite da istaknete.

Ako je u pitanju isticanje vašeg struka, onda se odlučite za pojas koji ove sezone pronalazidetalji2 svoje mesto u različitim stilovima. Vrlo je popularan, a nosi se ispod grudi ili tačno oko struka. Nikako ga nemojte nosit na mestu gde i klasičan kaiš, peviše je širok za to, a izgledaće totalno neukusno.

Pored dobrog pojasa ispod grudi, pažnju na vaš dekolte privući će i ogrlica koja će se po stilu i boji slagati sa pojasom. To može biti neka svedena, veličinom skromna ogrlica, ali i lančić koji seže čak do struka. U ovom drugom slučaj biste možda čak mogli malo da sakrijete svoj stomačić na koji niste suviše ponosni.

detalji4Vrelo je napolju, pa dugačka kosa retko kad prija po takvim temperaturama. S obzirom da je uglavnom vežete, stavite na svoje uši prelepe viseće minđuše čiju ćete boju iskombinovati sa bojom torbe ili cipela, ali čime ćete istaći svoj vrat koji će u tom slučaju izgledati izduženije.

Pametno birajte! Nije važno da na vama bude gomila nakita, već da se sve što stavite na sebe slaže sa najmanje još jednim detaljem, poželjno u boji.

Podeli ovaj tekst sa drugima
[blinklist] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Mixx] [MySpace] [OnlyWire] [Reddit] [Shoutwire] [Slashdot] [Spurl] [Squidoo] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

Komentari su zabranjeni.