јан 29, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Karakter se piše nakitom

Karakter se piše nakitom

Karakter se piše nakitom

Nakit je poput horoskopa, on odražava vaš karakter. Ako želite da otkrijete kojoj kategoriji pripadate, pročitajte nešto više o svakom od dole navedenih poglavlja. Negde ćete se sigurno pronaći.

1. Manje je više

Ovakvi imaju naviku kupovanja sofisticiranih, ali skromnih komada. Oni nakit nose zato što je to nužnost, a ne njihov izbor. Omiljeni komadi nakita su im satovi i minđuše od kojih se, zapravo, ni ne odvajaju.

2. Sportski duh

Zdrav, blistav ten i savršena građa. Odeća po njoj uvek mora biti u prvom planu, a nakit je karakter22tu da obogati izgled. Uvek kupuje jednostavan i neupadljiv nakit, pa čak i za večernje prilike bira ili samo minđuše ili samo ogrlicu, nikako oboje.

3. Karakter razmažene dive

Cena i brend kako odeće tako i nakita, za nju su od presudnog značaja. Nema svoj određeni stil, tačnije njen stil su poslednji modni trendovi. Ona ni ne razmišlja mnogo šta joj se dopada šta ne, već ako su u modi ogromne blještave okrugle minđuše, ona će ih, bezobzira na sve, prva imati.

4. Što veće to bolje 

One koje se prevashosno drže ovog pravila retko prate trendove. One nisu ljubitelji prelepih svetlucavih dijamanata. Sa njima na sebi se osećaju previše elegantno i uštogljeno, što nije njihov fazon. One biraju ogromne drvene narukvice i karakter3minđuše u pastelnim bojama i u tome se osećaju sjajno. Retko kada nose satove, a kada se to i dogodi, onda su to obično kombinacije sat i narukvica u jednom.

5. Karakter avanturiste

Avanturista je uvek spreman da eksperimentiše, a za nakit koji mu dobro stoji spreman je da da vreću novca ne pitajući da li se radi o zaista toliko vrednom nakitu ili je samo reč o nečem čiju cenu diže potpis autora.

Komentari su zabranjeni.