мај 25, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Muške minđuše za smelu gospodu

Muške minđuše za smelu gospodu

Muške minđuše za smelu gospodu

Muške minđuše?! Muškarci i nakit, uopšteno, po mnogima čak i danas ne idu zajedno. Ali, ostala većina tvrdi da ako žene mogu da nose pantalone, onda i muškarci mogu da nose muške minđuše. Muške minđuše su danas nezaobilazan detalj mnogih modernih muškaraca.

Oni nose nakit od pamtiveka. Rani čovek nosio je muške minđuše i narukvice za nogu od mesinga. Srednjovekovni muškarac bio je ograničen na manžetne i igle za kravatu. Međutim, danas imaju svu slobodu na tom planu.muškem3

Muške minđuše su počeli da nose samo na jednom uhu, ali kako su se modni trendovi menjali, a muškarci počeli sve dalje da koračaju u pogledu svog fizičkog izgleda, nije neobično videti ih i sa minđušama u oba uha.

Postoje oni muškarci kojima se minđuše na sebi dopadaju i čak su i probušili uho, ali oklevaju da to pokažu. Postoje oni koji ih nose samo u užem muškem4krugu društva, ali nikad na posao. Ali, vremena se menjaju i oni nešto konzervativniji su uspeli da shvate da to nije ništa neverovatno neobično.

Postiji širok spektar minđuša za muškarce. Raznih boja, veličina, materijala… Čak su vrlo popularne i one muške minđuše koje su ukrašene dijamantima ili gde je izvršeno kombinovanje nekoliko plemenitih metala različitih boja.

Na vama je da odlučite da li ćete minđuše nositi na jednom ili na oba uha i ako ćete na jednom, da li će to biti levo ili desno.muškem2

U odbranu svih onih muškraca koji su ljubitelji minđuša treba pomenuti i da su egipatski kao i indijski kraljevi nosili mnogo nakita koji je uključivao i minđuše. I što je još interesantnije, nisu bile uopšte male i neupadljive, šta više, bile su dugačke i viseće.

Pa, ako se vaš šef i dalje diskretno buni i mrko gleda na vašu minđušu svaki puta kada se sretnete… Koga je briga, neka se navikne!

Komentari su zabranjeni.