апр 5, 2010

Napisao u Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Nakit za nezaboravno matursko veče

Nakit za nezaboravno matursko veče

Nakit za nezaboravno matursko veče

Proleće je uveliko počelo, a polako se bliže i mature. Sigurno već sada intenzivno razmišljate šta ćete da obučete, kako ćete da se našminkate, ali i kakvim ćete nakitom upotpuniti toaletu.

Ako oblačite crnu bezvremensku haljinu bilo da je ona kratka ili nešto duža, onda je upadljiv nakit svakako preporučljiv. Potreban vam je neki krupan sa dosta dijamanata ili bar njegovih kopija, ali onih dobrih. Ako se opredelite za žuto zlato, tj. žutu bižuteriju, pazite da to bude neka dobra imitacija, a ne onaj nakit čija boja nema veze sa žutom bojom zlata, već više liči na nešto zarđalo.

Oblačite li haljinu ili komplet u više od dve boje, nikako ne preterujte sa nakitom. Neka to bude nešto minimalno, a matura3ako još i pustite kosu, ne morate uopšte ni da stavljate nakit. Čisto da ne ličite na neku od neukusno odevenih lokalnih pevačica.

Postoji i ona grupa devojaka koje su uvek za casual fazon, pa se za tu varijantu opredeljuju čak i kada su u pitanju svečane prilike kao što je matura. U slučaju da oblačite jeans, dugački beli biseri su idealni. Mnoge poznate zvezde poput Rihanne ih kombinuju, i u isto vreme izgledaju i mladalački opušteno, i seksi elegantno.

Komentari su zabranjeni.