дец 22, 2009

Napisao u Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Nakit za vaš profil

Nakit za vaš profil

Nakit za vaš profil

Nakit daje sjaj vašem tenu i osvežava vašu odevnu kombinaciju. On, kao i šminka i garderoba, odražava vaš karakter. Kako da ga uklopite sa odećom? Pratite naše savete kako biste istakli svoje atribute, a sakrili ono što vam se manje dopada.

  • Obratite pažnju na materijal gardarobe koju nosite: debeli vuneni džemperi savršeno će vam pristajati u kombinaciji sa pletenom dugačkom ogrlicom koja će nonšalantno visiti. Kako bi bila upečatljiva, odaberite ogrlicu u boji drugačijoj od boje džempera.
  • Ako ste bucmasti, nikako se nemojte kititi gomilom glomaznog nakita, to će vas samo dodatno “zaokrugliti”.
  • Velike ogrlice tik uz vrat nikako se ne mogu uklopiti sa nekom rolkom. U nakitodeca2suprotnom, izgledaćete kao da se gušite. Ovo naročito nije preporušljivo za osobe okruglog lice. Na taj način, nakit još više ističe obraze.
  • Briljantni materijali poput baršuna idealno pristaju uz veliko drago kamenje.

Boja nakita u skladu sa vašim profilom

  • Prolećna vila: Kosa vam je smeđa, često sa primesama crvene i zlatne. Vaš ten je zlaćast i veoma lako pocrnite. Oči su vam zelene, plave ili smeđe. Kakakv nakit vam odgovara: žuto zlato koje će istaći blistavost vaše kože i kose. Što se dragog kamenja tiče, birajte ono u plavoj ili narandžastoj boji, nakit kao što je tirkiz, ametist ili safir.
  • Žena leta: Imate plavu kosu, svetlu kožu i plave ili zelene oči. Feomenalno će vam stajati belo zlato ili srebro sa kamenjem poput rubina ili dijamanata. Ako razmišljate o kupovini žutog zlata, nakitiodeca3imajte u vidu da ono neće dovoljno istaći vaš ten.
  • Jesenji list na vetru: Vlasnik ste zanosne kestenjaste ili crvene kose, a vaše oči su zelene ili smeđe. Koža vam nije ni suviše svetla ni suviše tamna. Birajte žuto ili roze zlato ili kožni nakit, a uz kombinaciju vaših sopstvenih boja slaže se drago kamenje kao što su korali ili kao što je ćilibar.
  • Ledena kraljica: Crna, tamno plava ili tamno smeđa kosa. Porculanski ten u boji slonovače ili breskve. Smeće, plavo-zelene ili sivo-plave oči. Hladni tonovi kao što su belo zlato, srebro, dijamanti i rubini – pun pogodak ako ste se pronašli u ovom opisu.

Komentari su zabranjeni.